Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy szakot töröltet...

Hogy lehet egy szakot töröltetni egyetemen? (SZTE)

Figyelt kérdés

a mostani szakomon szeptembertől átraknának költségtérítésesre,de februárban beadtam egy új jelentkezést másikra,és elvileg a régi szakot töröltetni kell

moduloban találtam ilyen hogy Tanulmányi Bizottság kérvény,ebben ki lehet választani kérelem tárgyának a szakváltást,de gyanítom hogy az nem erre van,hanem tavasszal beadható szakváltásra

vagy esetleg valaki adna tanácsot kinek írjak?

[link]

nem tudom eldöntetni,esetleg csak ttikto@sci.u-szeged.hu-ra?

2015. júl. 23. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
2 félévig nem jelentkezel be aktívra, utána maguktól is törölnek.
2015. júl. 23. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

simán kiiratkozhatsz, hiszen újra fel fognak venni, nem átjelentkezésről van szó. Én 2 éve csináltam TTIK-ról, van egy kérvény a TO honlapján, Törlési kérvény, azt hiszem.

[link]

alulról a második

ezt kinyomtatod, kitöltöd, és bemész vele a TO-ra. Odaadod annak, aki épp benn van, elveszi, és ennyi. Nem kell aláírás, nem kell semmi hozzá. Csodálkoztam is, mert nagyon egyszerű procedúra. pár hét múlva kiküldik postán a leckekönyvedet, és ennyi.

2015. júl. 23. 14:50
 3/4 A kérdező kommentje:
de ezt el lehet postázni nekik igaz?nem szívesen vernék el csak erre pár ezret utiköltségre
2015. júl. 23. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, szerintem el lehet
2015. júl. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!