Hogy lehet egy szakot töröltetni egyetemen? (SZTE)
a mostani szakomon szeptembertől átraknának költségtérítésesre,de februárban beadtam egy új jelentkezést másikra,és elvileg a régi szakot töröltetni kell
moduloban találtam ilyen hogy Tanulmányi Bizottság kérvény,ebben ki lehet választani kérelem tárgyának a szakváltást,de gyanítom hogy az nem erre van,hanem tavasszal beadható szakváltásra
vagy esetleg valaki adna tanácsot kinek írjak?
nem tudom eldöntetni,esetleg csak ttikto@sci.u-szeged.hu-ra?
simán kiiratkozhatsz, hiszen újra fel fognak venni, nem átjelentkezésről van szó. Én 2 éve csináltam TTIK-ról, van egy kérvény a TO honlapján, Törlési kérvény, azt hiszem.
alulról a második
ezt kinyomtatod, kitöltöd, és bemész vele a TO-ra. Odaadod annak, aki épp benn van, elveszi, és ennyi. Nem kell aláírás, nem kell semmi hozzá. Csodálkoztam is, mert nagyon egyszerű procedúra. pár hét múlva kiküldik postán a leckekönyvedet, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!