Van lehetőség középszinten érettségizni egy sikeres emelt szint után? Ha igen, akkor a két vizsga eredménye közül melyiket veszik figyelembe a felvételi pontszámításnál?
jaja nem tudod újra. de szerintem nem is kell, függetlenül attól, hogy nem számítják bele az emelt pontért járót, attól még 94% nagyon jó, középnek is.:)
legközelebb 2016 októberében mehetsz középszinten.
ne vágj már fel 94% emelten jó eredmény... hova akarod megírni újra a közepet?
am meg ha ezt számítják be akk ott a + 50 pont is középszinten még 100%-kal sem érhetsz el ilyen eredményt.
"am meg ha ezt számítják be"
De NEM ezt számítják be, írja is a kérdező, hogy "Műszaki pályára készülök, így a pontszámításnál nem lényeges"
Ettől függetlenül én sem értem, ezt minek akarod újraírni. Semmi nem garantálja, hogy középszinten ennél jobbat írsz, hiába van olyan tudásod, bármit benézhetsz, és ugrik pár pont, vagyis semmire nem mentél.
Egyébként meg az érettségi pontokban 1-1 érettségi max. 20 pontot érhet. Vagyis a 94% -> 18,8 pont, egy 100%-os -> 20 pont. Nehogy már 1-2 pont miatt akarj új érettségit írni.
És valóban, amíg nincs érettségi bizonyítványod, addig nem tehetsz ugyanazon vagy alacsonyabb szinten újabb érettségit. Utána meg már 99%-ban fizetős, meg várnod kell egy évet a továbbtanulással, ami a fenti számítás miatt teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!