Berzsenyi Dániel Gimnázium mennyire jó? (bocs ha rossz helyre írtam. )
Szeptembertől oda fogok járni, úgyhogy friss információkkal fogok tudni szolgálni ősszel :D
Eddigi tapasztalataim szerint nagyon jó iskola, közepesen sokat kell tanulni, nagyon figyelnek arra, hogy jó legyen a közösség.
A "mennyire jó" kérdésedre nem nagyon tudok milyen választ adni XDD Mihez képest? Vagy mi...
A bejutási nehézség tagozatfüggő, humánra simán bent volt a barátnőm 67-es írásbelivel és max. szóbelivel (ugyan 50. hely körül volt a rangsorban, de nem is utolsóként vették fel). Fizikára és nyelvire elég nehéz bejutni, a biosz-kémia is húzós, de meg lehet csinálni simán :)
Én azt tapasztaltam, hogy úgy 70 körüli írásbelivel, és max. hozott ponttal simán bent van az ember :)
Gyere el nyílt napra, várunk :))
Én is humános leszek :)
Igen, a központinak 70 a 100-ból kéne lennie. De ne aggódj, nem olyan nehéz, csak a stresszhelyzet kihozhat belőle csomó rosszat, meg egyesek nem is készülnek olyan jól fel. Ha letöltöd az internetről a régi felvételi lapokat, és naponta, időre megcsinálsz 1-1et (matekot és magyart, 45-45 perc alatt), illetve átnézed a hibáidat, és amit úgy érzed, hogy nem tudsz, gyakorolsz plusz feladatokkal, simán menni fog :) És nem árt, ha elmész valamelyik suli előkészítőjére, augusztusban minden iskola honlapján lesz infó róluk.
Rendben, ősszel írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!