1-2 rossz jegyet kaptam és a szüleim lecsesznek minden ért! Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Elég jó 4-es 5-ös tanuló vagyok egyedül angolból voltam tavaly 3-as. A múlt héten kaptam matekból egy 1-es elvileg házi hiányért de nem értem miért mert 1-szer nem csináltam meg a házit és 3 után van 1-es! Na mindegy is ez a kisebb bajom mert ezt még könnyű kijavítani de ez miatt is nagy balhé volt! Angolból kaptam egy 2-est és én voltam a Hüly*gyerek meg a lusta hogy nem tanulok amikor jól tudják hogy mennyire "rossz" vagyok ebből a tantárgyból amikor eddig két 4-est és két 5-öst hoztam haza angolból, ez a 2-es szódolgozatból lett! Szódogából mindig 3-ast hozok haza mert egyszerűen nem bírom megjegyezni hogy hogyan is írják de mindent tudok csak leírni nem! Én félig-meddig megértem hogy azt akarják hogy jó jegyeim legyenek ,mert egy erős gimibe akarok menni jövőre de akkor is nem az én dolgom hogy milyen jegyeket hozok haza és hogy hova megyek gimibe??? Egyébkét 6.-os vagyok! Főleg arra utalok hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet!2013. nov. 17. 16:02
1/3 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy ezzel, hogy lecsesznek, többet ártanak, mint használnak, mert csak felidegesítenek téged, és megannyira sem fog menni a tanulás, mint egyébként, és inkább segítsenek neked élményeket szerezni, és vigyenek magukkal kirándulni, meg szórakozni, hogy feltöltődj lelki erővel, és jobban menjen a tanulás. Viszont az nem biztos hogy jó ötlet erős gimibe menni, mert ott még a jó tanulók is nagyon szenvednek a rengeteg tanulnivalótól, és annyira elegük lesz a tanulásból 4 év alatt, hogy utána egyetemen nem fognak tudni koncentrálni, vagy nem is mennek inkább egyetemre, csak tanulni ne kelljen többet.
2/3 anonim válasza:
Szódolgozathoz tipp. Készíts magadnak kis kártyácskákat, az egyik oldalára írd rá a szót magyarul, a másikra angolul. Ezeket hordd a zsebedben, és amikor csak teheted vedd elő, olvasgasd, kérdezd ki magadat belőle. Így folyamatosan látod magad előtt az írásképét a szavaknak, és megjegyzed. Nekem ez nagyon bejött, szinte azonnali javulást tapasztaltam a helyesírásomban, ráadásul nem latin betűs nyelvet tanulok. Latin betűssel feltételezem, h még könnyebb dolga van az embernek.
3/3 A kérdező kommentje:
2 válaszoló köszi ez jó ötlet! Erős gimibe meg biztosan megyek mert ebbe a suliba nem maradok az biztos!
2013. nov. 18. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!