Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 36 évesen van még értelme...

36 évesen van még értelme tanulni?

Figyelt kérdés
Még 6 évig itthon leszek.szeretném hasznosan eltölteni,de nemtudom vane értelne pl. Érettségi?vagy ki mit csibálna három gyerek mellett?
2015. júl. 14. 08:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amúgy miért kell bántanod?Tettem valamit ellened?Feltettem egy kérdést,mert gondoltam itt lehet beszélgetni.De látom jó magyar szokásként fröcsög az emberekből a rosszindulat!
2015. júl. 14. 21:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm most érettségizett le esti tagozatos gimiben. Vannak gyerekei, családja, rengeteget dolgozik, de megcsinálta. Ő most van a harmincas évei közepe táján.

Mindig van értelme tanulni. Egy másik rokonom ötvenakárhány évesen szerzett most jogi diplomát.

Attól függ minden, hogy TE akarod-e az egészet. Szerintem nyugodtan próbáld meg. És én nem ítélkezem, hogy basszus, 36 évesen miért nincs érettségid... Az elsőként említett példám esetén az illető jobban szerette volna a szakmát, pedig lett volna lehetősége, hogy érettségire készítő osztályba mehessen. De felnőtt fejjel sikerült megcsinálnia, és én ezért nagyon tisztelem. Az meg kit érdekel, hogy valakinek diplomája van vagy csak 8 osztálya? Egy embert nem a végzettsége, hanem a belső értékei teszik jó emberré.

2015. júl. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!