Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek butább lettem...

Szerintetek butább lettem vagy csak gyakorlatiasabb?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés.35 éves nő vagyok,és ahogy telik az idő egyre inkább úgy érzem,hogy a gyakorlati dolgokat jobban befogadja a fejem,mint az elméleti dolgokat.Beszélgetni is inkább gyakorlatiasabb dolgokról szeretek.A viselkedésem is olyan:jövök ,megyek,és csinálom.Teszek,és veszek.Otthon csinálom rendesen a kertet,házimunkázok,gyereket nevelek,kreatív dolgokkal foglalkozom.Fiatalabban jobban tudtam elmélkedni.Most járok egy képzésre,ahol húszon évesek vannak,és amit elmondanak tíz mondatban,az én elintézem 2 szóval vagy egy mondattal,aminek a lényege ugyanaz.Valaki szerint értelmes vagyok,de valaki szerint beszűkült ,és lehetnék nyitottabb is.
2015. júl. 9. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Egyik sem.
2015. júl. 9. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az élet rendje, az ember változik, abban lesz jó, amit csinálnia kell. Egy felnőtt ember már nem elméleteken töri a fejét, hanem teszi a dolgát. Persze gyarapíthatnád az elméleti tudásodat is, ha lenne rá időd és kedved, de a mindennapi robot mellett nem csodálom, ha nincs. Hogy az ember gyorsan és jól megoldja a gyakorlati felaatokat, az fontosabb, mint tudni, hogy mikor született az első magyar bibliafordítás.
2015. júl. 9. 15:42
 3/4 anonim válasza:
100%

Csatlakoznék az előző hozzászólókhoz. Dehogy lettél butább!!!

Pont hogy nem. Azzal, hogy tapasztaltabb lettél okosodtál annyit, hogy már a problémák lényegére tudsz koncentrálni és egy pillanat alatt meg is találod a megoldást.

Az élet is jóformán erről szól, a felmerült problémák megoldásáról.

Te már felfogod, hogy túl értékes az idő ahhoz, hogy sokáig rágódjunk valamin, illetve megvan hozzá már a kellő tapasztalatod, hogy tudd miről felesleges "elmélkedni" a feladat megoldásához.

A fiataloknak ez még nincs, illetve ők még úgy érzik bármire van idejük.

És ez kezdetben így is látszik, csak amikor elkezdenek a való életben dolgozni, családjuk lesz és egymillió problémával találják szembe magukat akkor kezd az idő a számukra is "drága" lenni.

2015. júl. 9. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont 35 éves nő vagyok, és nekem is megfordult egy hasonló kérdés a fejemben a napokban.

Nem pont az amit írtál, hanem én valahogy azt vettem észre magamon, hogy sokkal könnyebben tanulok elméleti és gyakorlati dolgokat is, mint pl. tízen évesen, vagy húszon évesen.

Szerintem csak változik az ember és lehet, hogy ami régen nem foglalkoztatott, azzal most jobban foglalkozol és fordítva.

2015. júl. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!