Miért lettem csak kettes?
Idén érettségizem. Már megkaptuk a bizonyítványt, igaz csak 1 percre. Magyarból kettes lettem, amit furcsállok. Nálunk 2 tantárgyból tevődik össze ez a jegy, a nyelvtanból és az irodalomból. Nyelvtanból 3,2-re álltam, irodalomból pedig 2,73-ra. Erre azt hittem simán megadja a hármast, de nem. Félévkor 2,55-re pedig megadta..
Lehet azért mert nem voltam az adott tanárnál szerenádozni? Csak a fél osztály ment el, mert a többiek betegek voltak (valami hányás-hasmenés-es járvány van), ahogy én is.
Erre már sajnos nem nagyon lesz lehetőségem.
Egyébként ilyen szokott lenni, hogy valakinek azért ad rosszabb jegyet egy tanár, mert nem ment el hozzá a diák szerenádkor?
nem hiszem hogy a szerenád az oka
meg ezt megbeszélik egy értekezleten és ha tényleg 3-asra állsz, akkor mondjuk az osztályfőnököd szólt volna, hogy mégis mi alapon kaptál rosszabb jegyet
lehet nem tudsz vmi jegyről, vagy nem egyenértékűnek számítja azokat az osztályzatokat és így már rosszabbul állsz
ha meg kétes, mondhatja hogy a rosszabbat adja meg, mert félévkor megkaptad a jobbat vagy mert nem vagy elég aktív az órán stb
szóval igazából bárhogy kimagyarázhatja
nem hiszem a szerenád az oka, de attól még lehet nem kedvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!