Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Stewardess szeretnék lenni!...

Stewardess szeretnék lenni! Ez kizáró ok?

Figyelt kérdés
Már egészen kiskorom óta olyan munkát szeretnék végezni, melynek keretein belül utazhatok, világot láthatok, sok embert ismerhetek meg, tehát ez a munka számomra az álom lenne; DE félek a víztől. Nagyon félek tőle, annyira hogy alig egyszer-kétszer "úszkáltam" úszómedencében, szóval kimondhatjuk, hogy nem tudok fennmaradni a vízen huzamosabb ideig, tehát az úszástudásom elég gyászos. Nézegettem álláshirdetéseket, igazából sehol sem írják elvárásként, hogy kell tudni úszni, elméletileg van egy kurzus amit végig kell csinálni és ennyi; nem tudom hogy az úszás mennyire lényeges. Van itt olyan, aki tud erről bármit is?

2015. júl. 8. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Repülőn hová szeretnél úszni?
2015. júl. 8. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha szerencsém van nem kell úszni valóban, viszont volt egy ilyen képzés még évekkel ezelőtt, amin szerettem volna részt venni érettségi után. Ez a képzés megszűnt, viszont arra emlékszem, hogy a leírásában az úszástudás szerepelt... ezért gondoltam, hogy ez problémát okozhat.
2015. júl. 8. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Az itt talált képzésen nem szerepel úszástudás mint feltétel, de nehogy azt hidd, hogy a stewardess élete fenékig tejfel. Nincs ideje világot látni, mert megy és jön, esetleg éjszakázik valahol. Viszont rengeteg nem túl kellemes dolgot kell csinálnia, pl rendet az utasok után, de a legvonzóbb: "passzívan együttműködik a terroristával". [link]
2015. júl. 8. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Találtam neked egy másik jó kis (bár helyesírásilag nem kifogástalan) magánoldalt a munkájukról, és szándékosan egy olyan helyen nyitottam ki neked, amelyik a nem elhanyagolható hátrányait ecseteli. [link]
2015. júl. 8. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az úszás tudás az egyik alapkövetelmény.
2015. júl. 8. 22:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a linkeket is; mindet figyelmesen végigolvastam, de nem rettentem el a szakmától, szerintem minden munkának van "hátulütője", és úgy gondolom, ha megpróbálom, azzal nem veszítek semmit. Csak ezt az úszás dolgot jó lenne kideríteni...

Még egyszer köszönöm, mindenkit felpontoztam :)

2015. júl. 9. 10:47
 7/8 anonim válasza:
Én is stewardessnek készülök és úgy tudom, hogy úszni tudni kell! A képzés során is vannak ilyen gyakorlatok (pl. ki kell menteni egy embert a vízből stb.).
2015. aug. 15. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
ha lezuhan a gép és pont tenger felett vagytok, akkor bizony tudni kell úszni, különben ezer százalék hogy odaveszel
2015. nov. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!