Stewardess szeretnék lenni! Ez kizáró ok?
Figyelt kérdés
Már egészen kiskorom óta olyan munkát szeretnék végezni, melynek keretein belül utazhatok, világot láthatok, sok embert ismerhetek meg, tehát ez a munka számomra az álom lenne; DE félek a víztől. Nagyon félek tőle, annyira hogy alig egyszer-kétszer "úszkáltam" úszómedencében, szóval kimondhatjuk, hogy nem tudok fennmaradni a vízen huzamosabb ideig, tehát az úszástudásom elég gyászos. Nézegettem álláshirdetéseket, igazából sehol sem írják elvárásként, hogy kell tudni úszni, elméletileg van egy kurzus amit végig kell csinálni és ennyi; nem tudom hogy az úszás mennyire lényeges. Van itt olyan, aki tud erről bármit is?2015. júl. 8. 20:08
2/8 A kérdező kommentje:
Ha szerencsém van nem kell úszni valóban, viszont volt egy ilyen képzés még évekkel ezelőtt, amin szerettem volna részt venni érettségi után. Ez a képzés megszűnt, viszont arra emlékszem, hogy a leírásában az úszástudás szerepelt... ezért gondoltam, hogy ez problémát okozhat.
2015. júl. 8. 21:19
3/8 anonim válasza:
Az itt talált képzésen nem szerepel úszástudás mint feltétel, de nehogy azt hidd, hogy a stewardess élete fenékig tejfel. Nincs ideje világot látni, mert megy és jön, esetleg éjszakázik valahol. Viszont rengeteg nem túl kellemes dolgot kell csinálnia, pl rendet az utasok után, de a legvonzóbb: "passzívan együttműködik a terroristával". [link]
4/8 anonim válasza:
Találtam neked egy másik jó kis (bár helyesírásilag nem kifogástalan) magánoldalt a munkájukról, és szándékosan egy olyan helyen nyitottam ki neked, amelyik a nem elhanyagolható hátrányait ecseteli. [link]
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az úszás tudás az egyik alapkövetelmény.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a linkeket is; mindet figyelmesen végigolvastam, de nem rettentem el a szakmától, szerintem minden munkának van "hátulütője", és úgy gondolom, ha megpróbálom, azzal nem veszítek semmit. Csak ezt az úszás dolgot jó lenne kideríteni...
Még egyszer köszönöm, mindenkit felpontoztam :)
2015. júl. 9. 10:47
7/8 anonim válasza:
Én is stewardessnek készülök és úgy tudom, hogy úszni tudni kell! A képzés során is vannak ilyen gyakorlatok (pl. ki kell menteni egy embert a vízből stb.).
8/8 anonim válasza:
ha lezuhan a gép és pont tenger felett vagytok, akkor bizony tudni kell úszni, különben ezer százalék hogy odaveszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!