Matekból fél év alatt fel lehet készülni emelt érettségire úgy, hogy 45% meglegyen?
számolgattam a pontjaimat, és a többi nagyon jól sikerült, ha meg van 45%, akkor már a 100 plusz miatt felvesznek...
nyilván ha már elmegyek jobbat akarok, de 45% is elég lenne, ez miatt így tettem fel a kérdést
Én emelt szinten érettségiztem matekból, nagyon nagy a különbség a középszinthez képest. Én kb. 4-5 hónap felkészüléssel írtam 92%-ot (úgy, hogy már a közép matekot meg tudtam írni 90-95%-ra, amikor elkezdtem emeltre készüni).
Az emelt matekban vannak olyan témakörök (pl. deriválás, integrálás), amiket középszinten egyáltalán nem kérdeznek.
Ha eljársz tanárhoz, szerintem fel lehet készülni fél év alatt 45%-osra, de nincs sok értelme 45%-os emeltet írni. Ahogy előttem írták, ha olyan szakra mész, ahol kell a matek, akkor az emelt szintű érettséginél még jóval magasabb lesz a követelmény a vizsgákon.
(amúgy nem csak 60%-os emelt érettségiért adják meg a +50 pontot? Én úgy emlékszem, hogy úgy volt)
köszi a válaszokat
igazából több közül lehet választani, mit szeretnék emelten, szerintem a mateknak lenne a legtöbb értelme
60%-tól pedig az 5ös van meg, 45 % -tól (régebben 40-től) a pluszpont
kösz a tanácsokat :D
nyelvvizsgám van, emeltet meg kell tenni (fizika v. matek), úgyhogy középen nem csinálom újra
és ahogy írtam, a felvi kalkulátor szerint már 45%-al simán bekerülök a szakra, de természetesen az a cél, hogy minél jobban sikerüljön
azért tettem fel a kérdést, mert nem vagyok még tisztában azzal, hogy mennyire nehéz egy emelt szintű matek, hiszem én csak a középszintre készültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!