Fórum-Érettségi 2010?
Figyelt kérdés
Hol találok a neten olyan fórumot,ahol idén érettségizőkkel tudnék beszélgetni?(aktívat)2010. márc. 3. 20:11
2/7 A kérdező kommentje:
annál kicsit aktívabbra gondoltam:D
2010. márc. 3. 20:21
3/7 anonim válasza:
Annál nincs aktívabb, nyugi március vége- április fele már tömve lesz az oldal:)
4/7 anonim válasza:
hát már április vége van és nincs tömve a felvi
5/7 anonim válasza:
Gondolom nem tűnt fel, de érettségi van. Majd miután leszóbeliztek a népek, látni fogják, hogy kb. hova van esélyük bekerülni, akkor fognak menni 1. 2, ha nem tűnt volna fel, érettségi előtt mindenkinek van jobb dolga, pl. tanulni, milyen meglepő. 3, a legtöbben akkor lesznek, mikor már megtudták, hogy hová kerültek be, előtte nagyjából smemi értelme a fórumon lógni.
6/7 anonim válasza:
képzeld el, feltűnt
nekem érettségi előtt több kérdésem van, mint amennyi utána lesz..kicsit furcsállom, hogy kihalt az oldal
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 22:14-es válaszoló! Azt nem értem,hogy miért ilyen kioktató stílusban kellett ezt közölnöd,de nekem például nem tűnt föl,hogy érettségi van. Lehet, Te másik országban élsz,és azért írod.:) Egyébként "miután leszóbeliztek a népek", nem lesz sok értelme fórumozgatni,szerintem egy átlag 18 éves nem a gép előtt ül,mikor befejezi a középiskolai tanulmányait,hanem él,és eljár a barátaival,dolgozik stb.A korábbi években pedig aktívak voltak a fórumok a témával kapcsolatban,áprilisban már bőven,együtt készült sok végzős.
2010. ápr. 25. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!