Ez most hogy van? Mert nem nagyon értem.
Figyelt kérdés
11 befejezett évem van egy közgazdasági suliban, ez lett volna az utolsó évem de kiderült, hogy ettöl az évtöl vagyonokat kell fizetni az érettségiért ráadásul pályát tévesztettem. Orvos szeretnék lenni, így átmegyek egy másik iskolába utolsó évre ahol biológiát, fizikát és kémiát is oktatnak és nem kell annyit fizetni. Szerintetek érettségizhetek ezekböl a tárgyakból ha nem tanultam az oktatási rendszerben 2 évig, hanem magamtól autodidakta módon készülök fel rá? Meg azt hallottam, hogy az angol nyelv ezévtöl kötelezö érettségi tárgy. Akkor nekem 6 tárgyból kell érettségiznem? Mivel orvosira biológia plusz fizika/kémia kell. Most hogy van ez?2010. márc. 3. 14:58
1/3 anonim 

válasza:

Miért kell vagyonokat fizetni az érettségiért? Estis vagy vagy egyéb speciális suli?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, estis vagyok és most januárban derült ki, hogy az alapítvány ami eddig támogatta az érettségit, megszüntette a támogatást és kb. 90 ezer ft-ot kellene fizetni, ami jelenleg - és valószínüleg egy jó darabig - nem megoldható. :(
2010. márc. 3. 15:30
3/3 anonim 

válasza:

A sulidban érdeklődd meg, hogy mi kell ahhoz, hogy érettségizhess. Amúgy nem az angol kötelező, hanem egy nyelv. De ez nem mostani évtől, hanem már x éve...
Eddig is 6 érettségi kellett az orvosira, most is annyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!