Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kellenek középsulis tankönyvek?

Kellenek középsulis tankönyvek?

Figyelt kérdés
Ingyen is odaadom, tök újak, egyszer sem használtam őket (nem volt rá szükség), sokszínű matematika, magyar nyelvtan és irodalom könyvek, üzleti könyvek elsősorban. Csak már eléggé foglalják a helyet, és kidobni nincs szívem őket.
2010. márc. 2. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A sokszínű matek a nyelvtan és az irodalom hanyadikos?
2010. márc. 3. 07:07
 2/6 A kérdező kommentje:
9-12.-ik mindegyik megvan.
2010. márc. 3. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!A 9-es mateknak nagyon örülnék,ha Neked tényleg nem kell!

Üdv:Csontos Richárd,Debrecen

2010. márc. 4. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen könyvek kellenek majd, de ha komolyan ingyen eladnád őket, akkor majd felkeresnélek, ha megkapjuk a jövő évi könyvlistát.

Csak majd még ha megtennéd, hogy leírod milyen kiadó. Mármint a magyar könyvek.

Előre is köszönöm.

Ha 9.-es sokszínű matek könyv kell majd másnak is esetleg, írhat nekem is, jövőre úgyis csak menne tüzelőnek.

(Nem használtam egyszer se, de be van kötve.)

2010. márc. 4. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Másodiknak: Én budapesti vagyok, de ha van ötleted, hogy oldjuk meg akkor szívesen elküldjük.

Harmadiknak: Magyarból a Mohácsi tankönyv + szöveggyűjtemény irodalom, és nyelvtanból a Antalné Raátz-féle könyvek.

2010. márc. 4. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Mármint én küldöm el, skizó még nem vagyok azért:D
2010. márc. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!