Hogyan legyek nagyon nagyon jó tanuló?
Figyelt kérdés
Idén egy ötös hiányzott volna, hogy kitűnő legyek. Sőt, felvételiztem is kisgimibe, de egy ponttal lemaradtam a szóbeliről. Ez az év nem volt szerencsés. Jövőre és utána kitűnő szeretnék lenni, sokkal jobban tanulni. A szorgalmamon próbálok javítani.2015. júl. 1. 11:01
21/25 A kérdező kommentje:
oké köszi!
2015. júl. 11. 01:41
22/25 anonim válasza:
Mondhatjátok, hogy a belső teljesítménykényszer tönkretesz, de gondoljatok bele abba, hogy milyen eufóriát érez az, aki teljesít egy saját maga által kitűzött célt annak ellenére, hogy a környezete azt mondta, hogy úgysem fog menni. Na ezért az érzésért érdemes küzdeni, mert leírhatatlan (pláne ha tényleg nem csak mázlin múlott), és minden érte hozott áldozatot pótol.
23/25 anonim válasza:
Az megint más teljesítménykényszer. Ha nem jár elismeréssel, hosszú távon az sem jó.
24/25 anonim válasza:
Nem tudom hogy a 4,92- vel mi a bajod én 3 tantárgyból voltam 3- as és egypárból 4-es átlagom 4,6 tizenvalahány tantárgyból mégis felvettek egy nehéz és egyben jó szakközéppe. Amugyis csak nem tudom hogy hanyadikos vagy vagy tudod e már hogy mi akarsz lenni, de pl én a mecwartba mentem ahol a metak fizika meg az ilyenek számítanak a többi anyira nem de azért azt is tudni kell. Nem tudom hogy érted e hogy mit akarok elmondani.
Am melyik iskolába készülsz (ha már van elképzelésed?
25/25 A kérdező kommentje:
Most lettem 7. es. értem nagyjából mit mondasz :p
A győri Révai gimnézimba szeretnék menni, de ha az nem is jnne össze, mindenképp gimibe. a helyesirásért bocsi csak ossz a bilentyüzet
2015. szept. 12. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!