Hogyan legyek nagyon nagyon jó tanuló?
Nézd, nem tudom, hanyadikos vagy, de tényleg nem ezen múlik minden. Persze, ha pont lecsúsztál, akkor az idegesítő, de szerintem az, hogy nem lett meg a pont nem a négyes nyelvtan miatt lett, ugye? Szerintem a felvételire kell nagyon rákoncentrálni, mert az többet számít. :)
15/L
A nyelvtan tenyleg fontosabb mint mondjuk a rajz meg az enek ugyhogy nem errtem mit izel mindenki h az csak 0,1... Ha vki javitani akar magan azt nem kene gatolni! Szerintem egyszeruen csak figyelj oda oran es probald mindig gyakorlatban alkalmazni amit tanultok, ugy a felvetelin is jobban fog menni. Plusz olvass sokat mert attol jobb lesz a helyesirasod ;))
Igaz ami igaz a 4,92 is tok jo atlag barez meg csak altalanos de akkor is. Remelem sikerul jovore
Igen, a teljesitmenykenyszer valoban felemesztheti az embert de leginkabb olyankor ha a kornyezete var el tole vmit amit o nem tud teljesiteni es o ebe beleorul. Ha maganak tuz ki vki celokat akk azok jo esetben realisak es fejlesztik az illetot ezert nem szabad abban gatolni. De ez csak sajat meglatas.
Tolem nagyon sokaig a szuleim kitunot vartak es persze altalanosban az is voltam de mikor elmentem egy top gimibe ott nehezebb lett. Mikor belejottem par honap utan akk siman lehettem volna kituno ha tenyleg nagyon azt akartam volna es nem csak a szuleim nyomtak volna. De en ugy voltam vele h nekem ez nem er annyit amennyi energiat ra kene forditani, az atlagom meg ugy is 4,5 felett volt. Aztan tavaly felevkor majdnem meglett a jeles atlag (4,8) de egyetlenegy gyulolt tantragyam miatt lecsusztam rola. Akkor eldontottem h abbol a targybol barmilyen befektetett ido es energia aran de megkapom az otost. Ezt magamtol vartam el igy nem kulso nyomas hajtott hanem belso elhatarozas (duh;D). Ev vegere meg is lett az 5os es nagyon megkonnyebbultem, elmondhatatlanul jo erzes volt.
Remelem te is sikerrel jarsz
"Ha maganak tuz ki vki celokat akk azok jo esetben realisak es fejlesztik az illetot ezert nem szabad abban gatolni. De ez csak sajat meglatas."
Én utólag, felnőtt fejjel látom, hoy mennyire durván tönkre tud tenni a belső teljesítménykényszer, pont azért, mert úgy akarod a maximum maximumának a maximumát, hogy a boldoguláshoz elég a maximum is.
Kérdező, vigyázz magadra, mert amikor benne van az ember ritkán látja, hogy baj van és nagyon el is fajulhat. Tapasztalat, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!