Az egyetemi gólyatáborokba kötelező elmenni az elsőéveseknek?
Nem kötelező.
Arra jó, hogy megismerkedj a leendő évfolyamtársaiddal.
Egyáltalán nem kötelező.
Viszont arra jó, hogy megismerkedj a szaktársaiddal, esetleg kollégiumi vagy albérleti lakótársat/társakat találj. Továbbá nem kevés információt kapsz majd az egyetemi élettel kapcsolatban.
Középiskolai gólyatáborba érdemes elmenni, mivel középiskolában ~30 emberrel vagy összezárva napi szinten. Az egyetemen a szakra mondjuk jártok 500-an, lesz, hogy az életben nem fogsz valakivel találkozni (maximum a folyosón), ezért annyira nem lényeges.
Szóval nem, nem kötelező.
Nem, bár szerintem megéri. Kaphatsz hasznos infókat, bulizhatsz egy jót, meg persze lesz egy jó sztorid a barátaidnak. A programok közül meg semmi sem kötelező, ha valami nem tetszik nem csinálod, nézőként is lehet szórakoztató.
A botrányok pedig... hát szerintem 99%-ban csak és kizárólag rajtad múlik, hogy mibe keveredsz bele. Ha egy lány hullarészegre issza magát / jól bedrogozik / egyedül mászkál a sötétben / egy idegen faszival mászkál a sötétben / ezek tetszőleges kombinációja, akkor ne csodálkozzon ha esetleg megerőszakolva találja magát.
De ez nem csak a gólyatáborokra igaz, hanem a fesztiválokra, de még az egyszerű ki hétvégi bulikra is.
Ha valakinek van kedve részt venni az ilyesmin, szerintem nem szegheti a kedvét valami botrány. Annyi az egész, hogy valamilyen szinten észnél kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!