Miért gondolják sokan, hogy orvosi egyetemen a kettes azt jelenti, hogy alig tud valamit az illető és csak átrugdosták?
Figyelt kérdés
Komolyan azt gondolják, hogy emberi életeket adnának valakinek a kezébe, míg nem tud olyan mértékben mindent, hogy el tudja végezni a munkáját?2015. jún. 27. 14:26
1/4 anonim válasza:
A kettes sokszor a világ legjobb jegye egyetemen. :D
2/4 anonim válasza:
az ilyenek többsége egyetemre csak takarítani járt
3/4 anonim válasza:
Ez az egész rendszer rossz. Én is sokszor megkapom amikor kettest kapok egy vizsgán, pedig ez nem így van.
Más egyetemi rendszerben :
nem felelt meg
megfelelt
kiválóan megfelelt
Érdemjegyeket lehet kapni, csak tudod itthon szeretnek a régi hagyományokhoz ragaszkodni amit a középiskolai rendszerből hoznak át, pedig az egyetemen teljesen máshogy van, főleg az orvosin. Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel,aki tudja, h hogyan működik ez , az úgyse nézz le a kettesért. Aki meg nem, annak meg majd bebizonyítod, hogy nem úgy van az.
4/4 anonim válasza:
Sokszor a 2-es és 5-ös közt nincs is nagy különbség: nálunk pl. a gyógyszerészetin sok ZH csak 70-75%-tól 2-es!!! és az 5-ös meg már van 90%-tól, 3-as kb. 75-80%-tól, 4-es 85%-tól, szóval csak árnyalatnyi különbségek vannak!! Oké, ez nem minden tárgynál van, de van ilyen talán orvosin is!! Ha nem elégtelen, az már frankó egyetemen szerintem!! Max nem kapsz ösztöndíjat, de a lényeg, hogy átmenj!! Legalábbis szerintem. Aztán mindenhol, nálunk is van, aki szinte mindig mindenből 5.öst kap mert olyan stréber vagy olyan kivételes képességei vannak de ez viszonylag ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!