Realis kivulallo tanacsra lenne szuksegem. Szerintetek csereljem meg a szakot?
Nem vagyok az az optimista tipus sem remenykedo de meg az igazgatonom is azt mondta ne adjam fel. Viszont tavaly arra a szakra amit elsonek jeloltem kb 390 pont kellett, a masodik helyemnek 360, a harmadikra 280
Nekem 356 pontom van. A masodikrol is lecsusztam de ha esetleg csokkentik a ponthatart igy azt otthagyom bar igy sem sok az esely.
+kerdes: Ha nekem irodalom emeltem van, es a bioszt es a matekor viszem az egyik szakra, akkor nem szamit a plusz 50 pont?
hagyd úgy ahogy szeretnéd a sorrendet, amelyiket legjobban szeretnéd, az legyen legelől!!!
ne az befolyásoljon, hogy tavaly mennyi volt,csökkenhet akár, de nem történik semmi, ha nem vesznek fel első helyre, akkor jön a második vagy harmadik..
azt hagyd elől amit szeretnél. felvi pontszámító kalkulátora pedig nagyon jó, ott a kivánt szakodra sázmolja ki a pontodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!