BCE Gazd. Menedzsmenten és Gazd. Infón mennyire nehéz a matek?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mennyire nehéz ezeken a szakokon a matek? Ha van tapasztalat, leírnátok azt is, középsuliban ill. érettségin matekból milyenek voltatok, hogyan szerepeltetek, légyszíves! Várom minél konstruktívabb és részletesebb válaszaitokat! Ha bármi egyéb tapasztalat, megfigyelés van, akkor azt is osszátok meg velem, légyszíves!
Ui.: Milyen tárgyakat kell teljesíteni?
2015. jún. 23. 19:50
1/3 anonim válasza:
mind a két szakon kb ugyanannyi matek van. analízis 1, analízis 2, statisztika, stb.
ha egy középszintű érettségit 4-esre nem tudsz megírni, akkor értelmetlen belekezdeni
2/3 anonim válasza:
Én hármasra írtam a középszintű matekot, mégis ment az analízis. Majdnem 5-ös lettem. Kinek mi fekszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Jeles voltam matekból, érettségivel sem volt baj. Csak, hogy mennyire időigényes, mert másik szakra is járok jelenleg, ennélfogva lehet, hogy nehéz lenne összeegyezetni. Azt szeretném megtudni még, hogy melyik a könnyebb, vagy a két szak hallgatói nincsennek elszeparálva, és ugyanazok a követelmények?
2015. jún. 23. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!