Mennyire nehéz a matek gazdálkodási és menedzsmenten?
Figyelt kérdés
Kereskedelmi suliba járok, szeretem a közgazdaságot és a marketinget, ezért szeretném ezt választani, de a matek nem annyira az erősségem, hármas vagyok, úgy, h nem tanultam rá eddig2010. szept. 4. 11:28
1/4 anonim válasza:
Az egyetemen nincs olyan hogy nem tanulsz matekot, mert akkor ismételt tantárgy felvétel lesz belőle. Én még a régi rendszerben tehát a hagyományos képzésben szereztem a diplomát és nekünk 4félév volt a matek. Az a titok, hogy rendszeresen kell vele foglalkozni, napi fél óra vagy több. És nem a zh előtt egy nappal. Ennek meg is lett az eredménye mert mindig 5 voltam belőle. És nem vagyok stréber. Csak tényleg oda kell tennie magát az embernek!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy tervezem h nem fogom tanulni:) csak eddig azért voltam hármas, emrt nem nagyon tanultam, de lehetnék jobb is, azért írtam.
Köszi h válaszoltál!
2010. szept. 4. 12:27
3/4 anonim válasza:
Én ezt a szakot kezdtem most. Ma volt az első matekunk. :D Háát... függvények egész félévben... nem lesz könnyű. Az első fél órában olyan érzésem volt, hogy örülök majd, ha ezen átmegyek. :D Szerintem ülj neki rendesen.
4/4 anonim válasza:
Ja, és én végig 5-ös voltam gimiben, mégis ide h*lyének érzem magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!