Érettségin ez normális, nektek is volt ilyen?
Nekünk is ott segítettek a tanárok, ahol tudtak néha többet is a megengedettnél. Sőt azóta túl vagyok néhány tanfolyamon pl. egy okj-son is ott is súgtak mindenkinek.
Mindenesetre ő hármast kapott nem véletlenül te meg ötöst.
Egyébként meg, ami azt illeti segíteni is csak azon lehet, aki már eleve tud valamit tehát lehet, hogy ami neked nulla talán mégiscsak ért valamit...csak tudott a gyerek valamit mert a semmiből nem lehet néhány perc alatt némi súgással hármast kreálni max. egy kegyelem kettest.
Szóval minden tanárnak az az érdeke, hogy a tanulója leérettségizzen és ne találkozzanak jövőre is.
Én ezen sosem akadtam fenn. Az a szorgalom, amivel a gimnázium alatt bírtam, ugyanúgy megmaradt, és a való életben sokkal többre megyek vele, mint az, aki mások hátán mászik fel.
Én továbbtanultam, egy színvonalas és nehéz szakra sikerült bejutni, ez volt az álmom, és most élek az egyetemen, mint hal a vízben. Aki meg segítséggel hármas lett, az nem kezdett magával semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!