Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségin ez normális,...

Érettségin ez normális, nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Kb én megszenvedtem érettségin az ötösért sok tanulással és akkor bemegy a "vagány hülyegyerek" 0 tanulással meg tudással, a vizsgaelnök kint volt és akkor ott diktálja neki hogy mit mondjon majd... nekem persze ugyan így semmit nem segítettek és így lett hármas a gyerek. vicc...
2015. jún. 23. 00:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint míg a vizsgaelnök kint volt a tanár bent diktálta a gyereknek hogy mit mondjon majd, az meg írta a papírra
2015. jún. 23. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is ott segítettek a tanárok, ahol tudtak néha többet is a megengedettnél. Sőt azóta túl vagyok néhány tanfolyamon pl. egy okj-son is ott is súgtak mindenkinek.

Mindenesetre ő hármast kapott nem véletlenül te meg ötöst.

Egyébként meg, ami azt illeti segíteni is csak azon lehet, aki már eleve tud valamit tehát lehet, hogy ami neked nulla talán mégiscsak ért valamit...csak tudott a gyerek valamit mert a semmiből nem lehet néhány perc alatt némi súgással hármast kreálni max. egy kegyelem kettest.

Szóval minden tanárnak az az érdeke, hogy a tanulója leérettségizzen és ne találkozzanak jövőre is.

2015. jún. 23. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Én ezen sosem akadtam fenn. Az a szorgalom, amivel a gimnázium alatt bírtam, ugyanúgy megmaradt, és a való életben sokkal többre megyek vele, mint az, aki mások hátán mászik fel.

Én továbbtanultam, egy színvonalas és nehéz szakra sikerült bejutni, ez volt az álmom, és most élek az egyetemen, mint hal a vízben. Aki meg segítséggel hármas lett, az nem kezdett magával semmit.

2015. jún. 23. 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:
mindig lesz ilyen igazságtalanság. de gondolom te mész továbbtanulni és számít, megszenvedtél érte. neki lehet csak az volt a lényeg, hogy meglegyen, nem kezdd vele semmit
2015. jún. 23. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog. Én megtanultam mindent a magyaron kívül ötösre, de a magyarra se időm se értelmét nem láttam. Nálam is kiment a vizsgabiztos, és a többi tanár segített, hogy meglegyen a kettes. Azóta is vígan elvagyok gépész karon mérnökhallgatóként
2015. jún. 23. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne ezen fennakadni kérdező. Nekem például matekból szóbeliznem kellett, a matekon kívül mindenből ötös voltam, noha tanultam elég sokat a matek szóbelire, de az max a kettesre lett volna elég, hála a tanároknak összejött egy hármas :D
2015. jún. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!