Olyan van, hogy valaki egyáltalán nem nézi át az érettségi tételeket és mégse bukik el a szóbelin?
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 14:16
1/7 anonim válasza:
Aki még az órán odafigyelt, megjegyezte, és sosem felejti el, bármikor év közben jelesre felelt belőle, az talán.
De az ilyen ritka mint a fehér holló...
2/7 anonim válasza:
igen, én. de én egész évben tanultam/odafigyeltem szóval addigra tudtam. Írásbelik után már nem néztem át semmit, így lett mindenem 4-es.
3/7 anonim válasza:
Én erre a tettre készülök. Szerdán lesznek a középszintű szóbeliim. Az emeltek olyan jól sikerültek, hogy megvan a kellő pont és nem is tudnék javítani mert duplázok. Semmit nem tanultam és nem voltam vmi kiemelkedő tanuló se irodalomból, se nyelvtanból.
4/7 anonim válasza:
Én. :D Párat átnéztem, de nem azokat húztam. Forrásból a töri, szöveggyűjteményből a magyar 4-es 5-ösre meglett.
5/7 anonim válasza:
Filozófiából semmit se néztem át, de kihúztam az egyetlen témát, amit tudtam.
Törin '56-os forradalomról bárki tud mesélni
Magyarból se néztem át, viszont írtam a regényről egy elemzést korábban így meglett a 97%
Nem tanulni kell, hanem jó tételt húzni :D
6/7 anonim válasza:
#3-ik vagyok.
Törim 86% Irodalom 62% Angol 94% lett. LEhetséges. Csak tűnj magabiztosnak és lökjed ami kicsit is logikusnak tűnik.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is sikerült :) Német,Infó 5 a többi 4-es :)
2015. jún. 27. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!