Angol szóbeli érettségi?
Nekem pl. az volt, hogy egy novellapályázaton vagy min első lettem, és hogy három ajándék közül választhatok (azok fel voltak sorolva). A feladat az volt, hogy beszélgessek a barátommal (the examiner), mondjam el neki, hogy mit választottam és miért. Ő meg (a tanár) kérdezett párat, hogy de miért nem a másikat, mert hogy az jobb, és hogy nem snassz-e az, amit választottam.
Önálló témakifejtésnek és azt kaptam, h a könyvtári/bolti rendes könyveket kellett összehasonlítanom egy e-bookkal, hogy melyik a jobb és miért, én mit használok, milyen könyveket olvasok, milyen szótárat használok, stb. Ennyi. :)
Gyakorlásnál még találkoztam olyan szituációval, hogy diákcsereprogramban szeretnék részt venni, elszállásolni valakit, és a szervezővel kellett beszélgetnem, együtt megtalálni a megfelelő embert (szempont ugye a kor, nem, allergiák pl állatra, hány fős a családunk, étkezési szokások, stb bármi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!