Matekon és angolon kéne javítani mindenképp. A többi nem rossz, de jó lenne rágyúrni jövőre, sokat ér ám a felvételinél egy-egy jobb jegy is.
2015. jún. 19. 20:12
2/8 anonim válasza:
attól függ mire... komolyabb egyetemhez rossz... a magyar átlaghoz képest(ami a béka pic**ja alatt van) jó
2015. jún. 19. 20:26
3/8 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ezt mondom, de ez rossz. Jövőre jól össze kell magad szedned az érettségire, ha tovább akarsz tanulni.
2015. jún. 19. 20:52
4/8 anonim válasza:
Ezek nem rossz jegyek, viszont úgy tűnik, nem emelkedsz ki semmiből. Szerintem semmiképp nem az a lényeg, hogy középiskolában mindenből jó jegyed legyen, mert kutyát nem érdekli az életben. De 1-2 tantárgyból jobbnak kéne lenned, már csak a felvételi miatt is.
Amúgy meg az sem mindegy, milyen tudás van emögött, mert egy erősebb iskolában nem mindig osztogatják a jó jegyeket, aztán a mindenkinek egyforma érettségin jobb eredményeket érnek el, mint akinek ajándékba adtak 5-öst.
2015. jún. 19. 21:08
5/8 A kérdező kommentje:
Jövőre akarok javítani.Matekból megyek majd különtanárhoz,aki elmagyarázza rendesen.Angolból rontottam idén.De németből érettségizek.A törit mondanám annak,amiből kiemelkedő vagyok.De a töri nálunk nagyon kemény,az osztályból kb.3 lett 5-ös és azok is a kitünő tanulók.Az osztály nagyrésze örül a kettesnek.A tanár azt mondta,hogy el akar küldeni OKTV-re.De jövőre biztos meglesz az 5-ös,mert a 20.századot fogjuk tanulni,amit nagyon tudok és érdekel is.Igazából nem akarok továbbtanulni,gépgyártástechnológiai technikusnak akarok menni érettségi után,csak kérdeztem,hogy milyen ez.De akkor lenne még esélyem,valami főiskolán?
2015. jún. 19. 23:00
6/8 anonim válasza:
Közepesnek mondanám. (Mondjuk ez erősen függ a sulitól is, ahova jársz.)
2015. jún. 20. 00:05
7/8 anonim válasza:
Nekem eből az jött le hogy a humán tárgyakat szereted a reál tárgyakat utálod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!