Ha 5 évfolyamos ( nyelvi előkészítő) osztályba jártam, akkor mind az 5 év bizonyítvány másolatát töltsem fel E-felvire? ( szerintem csak 4-et kell:10,11,12,13)
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 17:36
1/4 anonim válasza:
Csak azokat az éveket kell, amik relevánsak abból a szempontból, hogy a matek, magyar, töri, egy nyelv és egy term. tud. tárgy utolsó két évi jegyét tudod beszámíttatni. Tehát az utolsó két év mindenképpen kell, és ezen kívül csak akkor kell még ennél korábbi is, ha pl. utolsó év(ek)ben nem tanultad azt a természettudományos tárgyat, aminek az eredményeit beszámítanád. Ha 9-10.-ben tanultad a fizikát, és azt akarod beszámítani, akkor a 9-10. évvégi eredményeket is fel kell tölteni.
2/4 A kérdező kommentje:
A 9. év csak egyfajta alapozó év volt. Nyelvi óráink voltak, info, tesi, nyelvtan+matek ( ismétlés). Mindenesetre feltöltöttem mindet. :)
2015. jún. 19. 20:34
3/4 anonim válasza:
Az nem baj, ha feltöltöd mindet, majd átbogarásszák neked. Viszont azt érdemes tudni, hogy a felvételinek nem feltétele a középiskolai bizonyítvány, csak akkor kell beküldeni, ha szeretnél pontot számíttatni belőle. Pl. duplázásnál nem számít egyáltalán a bizonyítvány. Amúgy meg az első jól mondta, utolsó 2 év eredményeinek látszódnia kell a megfelelő tantárgyakból.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, köszi! Duplázni fogok egyébként ( magyar+töri).
2015. jún. 19. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!