Szerintetek hogy tanuljam meg őket?
Figyelt kérdés
Na szóval, a 20 tételből még van 15 (közép infó).
Nem ismeretlen egyik sem!
Pénteken(holnap) lesz az esemény, 10kor. Szerintetek úgy jó (én így gondolom), hogy ma 2-ig tanulok, majd holnap 8 kor felkelek (6 óra alvás szerintem elég) és fél 10-ig átnézem, majd úgy megyek?
Vagy csináljam azt, hogy 4-ig tanulok, de akkor nem lesz időm átnézni?
Szerintetek melyik verzió a jobb?
Egyébként kiszámoltam, mindegyik tételre lesz 20 percem (5 tételenként 10 p szünet). Most dolgozom őket, minél hamarabb akarok végezni, és több marad tanulásra. (Ugye írás közben is tanulok, ezért szerintem jó.)
2015. jún. 18. 16:30
1/2 A kérdező kommentje:
Ha tudtok bevált módszert ilyen helyzetre, szívesen fogadok más tanácsot is! Köszi előre is! (Fontos lenne. :) )
2015. jún. 18. 16:30
2/2 anonim válasza:
Ha nem érettségiről lenne szó, akkor azt mondanám sok a 15 tétel egy napra. De mivel csak arra kell tanulni, így van esély. 1-2 oldal mindenről, oszt jónapot. Én annó egy nap alatt tanultam meg az összeset infóból, mégis 100 % lett a szóbeli. Nem szabad hagyni megszólalni a tanárt, mert abban nincs sok köszönet. Folyamatosan kell beszélni és minél több szakszót beleszőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!