Manapság mennyi (körülelül) egy pedagógus havi keresete?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 23:02
1/13 anonim válasza:
Anyukám Budapesten több, mint 25 év után úgy, hogy osztályfőnök általános iskola alsóban (3-4. osztály) és fejleszt is, és a szülők őt kérik osztályfőnöknek, 150ezer bruttót kap. 5000Ft osztályra költhető könyvpénzt kap, a saját taneszközeit maga veszi meg, szemléltetőre nem kap pénzt, tanév eleje óta kb. a fizetése felét költötte a munkájára (fejlesztő eszközök kifejezetten drágák), hogy legyen minden, ami kell.
2/13 anonim válasza:
A közalkalmazotti bértáblában nézd meg, függ a tanított évek számától és a végzettségtől (egyetem vagy fősuli). Nekem a 2. évem, egyetemi végzettségem van, így aaz alap 130 bruttó és ehhez jön még a túlóra, meg az osztályfőnöki pótlék, szóval 90-110 körül nettóban, de ez attól is függ, hogy mennyit helyettesítek abban a hónapban.
3/13 anonim válasza:
Két diplomás középiskolai tanárként tanítok, most harmadik éve. A havi nettó keresetem teljes állásban 81ezer Ft.
Ez a nagy magyar valóság... Elképesztő, mi? Mindössze 8 ezer Ft-tal több ez a fizetés a minimálbérnél. Érdemes volt tanulni...
4/13 anonim válasza:
2. vagyok: Igen, nekem is két diploma (harmadik folyamatban) és heti 31 órám van + osztályom. De amilyen hülye vagyok, szeretem csinálni... máshogy ezt nem lehetne ennyiért bírni.
5/13 anonim válasza:
matematika tanárom pontos fizetése 2 diplomával 15 éves munkaviszonnyal:108000Ft
Saját szememmel láttam ,hogy ennyit utaltak neki.
6/13 anonim válasza:
Ráadásul a szünetek se olyanok, meg nem annyi, amilyennek egyesek elképzelik, és a munka nem ér véget a kicsengetéssel.
7/13 anonim válasza:
Nálunk 7 óráról negyed 3-kor csengetnek ki, de még soha nem jöttem el a suliból 5 előtt.
8/13 anonim válasza:
23:19
csak annyit fűznék hozzá, hogy a minimálbér bruttó 73500, nem nettó. de ennek ellenére, valóban alacsony a kereseted.
9/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, kösz a kiigazítást. Nem tudtam, hogy a minimálbér is adóköteles...
10/13 anonim válasza:
Gyerekek, egyre kevesebb. Múltkor még azt írtam 80párezret keresek. Ma megkaptam a februári fizetésemet a szuperbruttósítással. 74ezret kaptam. Kész. Dunának megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!