Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fogok holnap...

Szerintetek meg fogok holnap bukni?

Figyelt kérdés
Töri tételből még van hátra 8 tételem, valamint a magyarok közül még csak 2-3-at néztem át, arra sem emlékszem igazán... Ma csak 3 órát tervezek aludni, és még holnap délelőtt lesz 4 órám készülgetni. Szerintetek? Nagyon lassan tanulok sajnos, és csak ma kezdtem neki. Van esélyem szerintetek? A töri tételeket alaposan átnézem mind, de a magyarra már nem lesz időm. Az egyiknek jól kell sikerülnie, mert kell a pontszám.
2015. jún. 15. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Én nagyon remélem, hogy megbuksz. Nem szoktam rosszindulatú lenni, de ha fontos, hogy jó legyen, miért ma álltál neki, amikor minimum heteid voltak rá, de inkább hónapjaid...
2015. jún. 15. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Én meg nagyon remélem, hogy átmész! De a 3 óra alvás miatt lehet nagyobb szarban leszel, mint a nem tanulástól.
2015. jún. 15. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Majd légyszi írd meg, miket húztál (meg hogy ment)
2015. jún. 15. 20:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én töriből parázok legkevésbé - szerdán megyek és 0át tanultam. Holnap átolvasom egyszer mindet, utálom a törit, a fele kamu is de ez egyéni vélemény - én nem másokról akarok tanulni, meg hogy mások mit gondoltak.

Ott a forrás meg az atlasz, menni fog az a tanár is segít majd egy kicsit. NO PARA sok szerencsét!

2015. jún. 15. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
De miért nem kezdtél el hamarabb készülni rá?
2015. jún. 15. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok, bocs csak a törit fogtam fel.

Nyelvtanból legalább a feladatot próbáld megcsinálni és közbe hátha eszedbe jut valami.

Irodalomból próbálj feleleveníteni valamit, a vers és kötet címeket írd ki és az adott témakörben próbálj a versről is írni valamit.

2015. jún. 15. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Én is ma ültem neki, szerdán megyek. Emelt töri szóbelire is két nap alatt készültem fel, közel max. pontos lett. Középen ki kell nyögni valamit, és azt a keveset határozottan előadni.:D
2015. jún. 15. 22:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Srácok, túl vagyok rajta, és nem hogy nem buktam meg, de kifejezetten jól sikerült. :) Sajnos pár tételt már nem sikerült beseggelnem, és már szinte fizikai fájdalmaim voltak a fáradságtól, de sikerült jó témákat húznom, nagy szerencsém volt. Sok sikert azoknak, akiknek még van hátra szóbelijük, és ne legyetek olyan hülyék, mint én, tanuljatok rendesen! :D
2015. jún. 16. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Grat, szép estét! :)

Remélem holnap én is belehúzok a tutiba.

2015. jún. 16. 22:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Gratula!
2015. jún. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!