Magyar szóbelin mi történik, ha nem tudom melyik szöveggyűjteményre van szükségem?
Figyelt kérdés
Pontlevonás jár azért, ha például Adyt húzom és nem tudom, hogy melyik szöveggyűjteményt kell használnom a tételkidolgozáshoz? Csak mert itthon egy sincsen meg.2015. jún. 15. 15:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem a vizsgáztató tanár meg fogja mondani hogy pl. a másodikas szgy.-t vedd magadhoz
2/4 anonim válasza:
Elméletileg össze kellene készítenie az iskolának, hogy melyik tételhez mi kell. Nálunk legalább is így volt.
3/4 anonim válasza:
Nem kell összekészítenie, sőt elméletileg kell a legkevésbé, és kézbeadni is szabálytalan, bár van, ahol megteszik.
Ki lesz téve egy nagy asztalra egy csomó könyv, a rendelet szerint a vizsgázó feladata önállóan kiválasztani a könyvet, ami kell neki. De nem kell kapásból. Nem az a vizsgakérdés, hogy mi melyik szöveggyűjteményben van, nyugodtan végignézheted a tartalomjegyzéküket, időd is lesz rá, ezen ne aggódj.
4/4 anonim válasza:
Én tegnap pont Ady-t hùztam,hát mit mondjaK fingom nem sok volt róla,ami tudom elég nagy szégyen,mert persze pont EZT nem néztem át...a kidolgozáshoz meg rossz szoveggyujtemenyt vettem el:D ...de át lettem rugdalva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!