Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar szóbelin mi történik,...

Magyar szóbelin mi történik, ha nem tudom melyik szöveggyűjteményre van szükségem?

Figyelt kérdés
Pontlevonás jár azért, ha például Adyt húzom és nem tudom, hogy melyik szöveggyűjteményt kell használnom a tételkidolgozáshoz? Csak mert itthon egy sincsen meg.

2015. jún. 15. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a vizsgáztató tanár meg fogja mondani hogy pl. a másodikas szgy.-t vedd magadhoz
2015. jún. 15. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Elméletileg össze kellene készítenie az iskolának, hogy melyik tételhez mi kell. Nálunk legalább is így volt.
2015. jún. 15. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell összekészítenie, sőt elméletileg kell a legkevésbé, és kézbeadni is szabálytalan, bár van, ahol megteszik.

Ki lesz téve egy nagy asztalra egy csomó könyv, a rendelet szerint a vizsgázó feladata önállóan kiválasztani a könyvet, ami kell neki. De nem kell kapásból. Nem az a vizsgakérdés, hogy mi melyik szöveggyűjteményben van, nyugodtan végignézheted a tartalomjegyzéküket, időd is lesz rá, ezen ne aggódj.

2015. jún. 15. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tegnap pont Ady-t hùztam,hát mit mondjaK fingom nem sok volt róla,ami tudom elég nagy szégyen,mert persze pont EZT nem néztem át...a kidolgozáshoz meg rossz szoveggyujtemenyt vettem el:D ...de át lettem rugdalva
2015. jún. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!