Segítségre lenne szükségem, most tanulok Physiotherapeut-nak. Könyvek és egyéb tananyagok érdekelnének Magyarul. Hol/Honnan? Melyiket és mit éri meg megvenni, elolvasni és megtanulni?
Figyelt kérdés
Minden Info érdekelne, netán ha valaki néhány dolgot pár szóban el is tudna magyarázni, nagy segítség lenne!#továbbtanulás #mozgás #jóga #gyógytorna #fizioterápia #fizioterapeuta #Physiotherapie #Krankengymnastik
2015. ápr. 28. 16:00
1/4 anonim válasza:
Ennek mi köze van a GYIK-nak, s milyen nyelven kellene, ha a magyar nyelvvel gondjaid vannak? Google sem a barátod.
2/4 anonim válasza:
Biztos nem Magyarországon tanulsz
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es!
Bocsi, de akkora tuskó vagy, hogy magadtól hasadsz és olybár tűnik sötét is!
Nem tudom mi kifogásolnivalót találsz a szövegben,de valószínűleg nem is azért vagy itt, hogy másoknak segíts, csak egyszerűen apuék nem ügyeltek kellően a számítógépre!
Kedves 2-es. Köszönöm a válaszod, igen, vagyis nem Magyarországon tanulok. Nyilván, ha azt amit keresek megtaláltam volna az interneten magyar oldalakon is, nem tettem volna fel itt a kérdést?!
Ezért is kerestem volna kollégát, aki magyarul és latinul is érti, hogy miről is lenne szó.
Ha tudsz, szívesen veszem a segítséged!
2015. ápr. 29. 07:22
4/4 Yolo2 válasza:
Tarsoly Emil - Mészáros Tamás: Funkcionális anatómia gyógytornász hallgatók számára.
Valamint nálunk a Balogh Anikó-féle Mozgás ABC-t nyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!