Szerintetek ha már készül beosztás a középszintű szobelikhez, mennyi rá az esély, hogy az érettségi elnök megváltoztassa a legelső nap, mikor mindenkinek be kell menni?
Hogyha esetleg olyan kedve van,hogy mondjuk ő most a földrakzosokat alarja először hallgatni, de én is kizártnak tartom, mert egy kb 35fős osztályt nem kis munka újra beosztani, csak ezzel ijeszgettek a tanárok,h ajd első nap tudjuk meg ki mikor fog, erre már egy hete felrakták ki mikor fog
Csak kiváncsi vagyok esetleg valaki már tapasztal e ilyen esetet.
Várom a válaszookat
Hát, nemtom, én bemegyek 22-én, és akkor derül ki, hogy mikor szóbelizek. Lehet, hogy aznap, de lehet, hogy 22-25. közt akármikor. Kizártnak tartom, hogy megváltoztassák a sorrendet.
Vagy akkor nem egészen értem, miről beszélsz. Egyetlen nap leforgása alatt felelsz le mindenből. Legalábbis az én iskolámban ez a rendszer. Egymás után a tárgyakból. Arra gondolsz, hogy ezt a sorrendet változtatná meg az elnök? Hát annak meg tök mindegy szerintem, mert nem a tárgyak közti 5 perces szünetben fogsz felkészülni...
No akkor tippelgetés helyett:
A beosztást a vizsgabizottság hagyja jóvá a nyitóértekezleten, közvetlenül a szóbeli előtt, tehát ha előzetesen kiadnak valamit, arról hangsúlyozni kell, hogy csak tervezet. Változtatásra nyilván az elnök tesz javaslatot, mert az iskola nem fog, se erre ritkán kerül sor.
A változtatásnak nem az elnök szórakoztatása a célja, és az elnök nem is akar öt percben felkészülni. Olyankor javasol változtatást, ha így gyorsítani tud a vizsga menetén, biztonságosabbnak látja az időbeni befejezést, vagy hasonló okból. Pl. azt látja az írásbelik alapján, hogy van egy gyenge tanuló, akit a nap végére osztottak be, és ha póttételt kell húznia, akkor csúszás lesz. Tehát szervezési okból.
MÁR van egy beosztás ,hogy ki melyik nap megy,
aki nem értette a kérdést.
Köszi az inókat, kíváncsi voltam, hogy mennyi az esélye
Én is tudom,hogy egy nap alatt felelek le mindenből.
Olyan jó,h másnak 4 tantárgya van ,nekem 2, mert emelteztem, plussz előrehozott érettségim is van, Ennyivel könnyebb nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!