A szóbeli érettségin a borítékokon van valami sorszám, hogy ez pl. a 7-es boríték, vagy csak ki van rakva 20 teljesen ugyanolyan, csupasz fehér boríték?
Nekem olyan is volt, hogy balról jobbra szépen sorban voltak kitéve a cetlik :) Ez a töri volt, és tudtam, bárhogyan is lesz, valamelyik szélsőt akarom húzni. Automatikusan a jobb szélsőt húztam, ami a legutolsó tétel volt ('56), aminek nagyon örültem (nagyon cuki töri tanárom volt, igazi anya típus [mármint nem az én anyukám, hanem általánosságban véve) nagyon sokat segített nekünk, főleg utolsó évben. Utólag belegonondolva a tételek elhelyezésével is :)]
Angolból boríték volt, és azon sorszám. Mivel a tanár nem adott ki nekünk tételsor, nem tudom, hogy mi alapján tett 'tételcímeket' a borítékba.
Társ.ismeretből hozzánk odajött egyesével a tanár, és megsúgta, hogy a jobb szélére tette a könnyűeket és ha jó jegyet akarunk, onnan húzzunk. Pont olyat húztam, aminek a forrása szinte 1:1 a kidolgozott tétel volt.
Infóból be volt keverve az egész és boríték sem volt :)
Szóval tanára válogatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!