Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem bírom megtanulni a...

Miért nem bírom megtanulni a hülye tételeket?! Tippek?

Figyelt kérdés

Olvasom, olvasom, de semmit nem bírok felfogni belőle, ráadásul baromi lassan haladok.

60 tételből kb. 5 tételt néztem át... Már előre látom, hogy nem fogok sehova bejutni, mert jól elcseszem az érettségimet. Ha a magyarom jól sikerülne, duplázással bent lennék a kiválasztott szakon, de pont az nem megy, nem tudom megjegyezni ezt a sok hülyeséget!!!!!

2015. jún. 13. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
az elmúlt 4 évben kellett volna megtanulnod és akkor most elég lenne csak egyszer átolvasni őket.
2015. jún. 13. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel tényleg baromi sokat segítettél...
2015. jún. 13. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok,azért nem fogsz fel belőle semmit,mert nem érdekel.Mégis ki a fenének van kedve ilyenkor ezeket a szarokat tanulni,főleg ilyen jó időben,amikor mindenki strandon van:D na majd lesz valami:D drukkolok neked is:)
2015. jún. 13. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Dettó én is így vagyok, viszont nekem 'csak' a magyar van (40 tétel). Kedden szóbelizek, de ko. Érdekes lesz...

Nem mellesleg 4 év alatt 3 magyar tanárom volt, mindegyik máshogy, másat tanított. Az elején az ofő volt a tanárunk, akivel az órák 80%-a az osztály dolgaival ment el és szépen le is maradtunk az anyaggal, olyannyira, hogy 12.-ben nem értünk végig a 11.-es irodalom anyagával...

2015. jún. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!