Ki, hogy halad a szóbeli érettségire való felkészülésben?
ne is kérdezd, nem jól
pedig elterveztem hogy mindennap tanulok és milyen szépen a végére fogok érni és tudni fogok mindent
csak hát nem jött össze és a tervhez képest jócskán le vagyok maradva
de még van egy kis idő, remélhetőleg ez elég lesz
az írásbelik jók lettek, azokat nem akarom lerontani, de a pontszámom most már biztosan meg lesz és felvesznek az elsőnek jelölt helyre
Én is így vagyok. az írásbelim még jobb is lett mint amire beterveztem, nagy valószínűséggel megvan az első helyen megjelölt egyetem.
De a szóbelivel én sem szeretném lerontani, legalább megtartani a szinteket. Én szerencsére időbe elkezdtem de még most sem végeztem a tételezéssel. Mi nem kaptuk meg készen a tételeket :/ Töri kidolgozása másfél hét volt, úgy hogy minden nap foglalkoztam vele...
Szeretnék már túl lenni rajta.
Én is pont így vagyok ,mint ti.
Az írásbelik jók lettek és nem akarom lerontani se. Elterveztem én is,hogy mennyi időm lesz,milyen szépen beosztom,tanulok minden nap egy keveset és oké:D De persze csak pár napja kezdtem el tanulni és most tanulhatok egész nap...:P
Én még semmit sem készültem, elég lesz a minimum, az meg simán megvan ha egyszer átolvasom a tételeket.
Mivel külföldi egyetemre megyek, nem számít, hogy hány pontom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!