Pontszámítás érettségi százalékokból ez esetben hogyan működne?
Figyelt kérdés
több szakot is bejelöltem, és az egyik szakra van már egy jó emeltem korábbról, most pedig csináltam két másikat amiből az egyik rossz lett, a másik jó. ez esetben arra a szakra elfogadható 2 legjobb érettégit duplázza a rendszer, vagyis a régebbit és a mostaniakból az egyiket?2015. jún. 9. 17:05
1/1 anonim válasza:
Írd be google-be hogy "pontszámító kalkulátor", beírod az adatokat, kiválasztod az egyetemet és a kart, a kalkulátor meg írja a pontot. Egyébként az hogy elfogadják-e a jobbakat, attól függ, hogy azok a tárgyak felvételi tárgyak-e az adott szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!