Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a Novus gimnázium?

Milyen a Novus gimnázium?

Figyelt kérdés
Még amikor nyolcadikos voltam akkor voltam itt felvételizni és annyira szimpatikus volt meg nagyon tetszett de helyette választottam egy másik iskolát. Sajnos az nekem nem igazán jött be, mert eléggé rossz tanárok vannak meg a közösség sem a legjobb. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg átmennék a Novusba, de sokszor hallottam, hogy az nem jó meg nagyon gyenge tanulóknak van és... nem tudom:( Valaki segítsen nekem ebben, pl akik odajártak meg hallottak róla valamit akkor azt írjátok le. Meg hogy mitől rossz meg mitől jó suli:) Sokat segítenétek!^^

2015. jún. 8. 16:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!