KékCápa kérdése:
2 gimnáziumi tanévet 1 év alatt le lehet tenni?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom a Dózsa Györgyben lehetett, most írtam nekik e-mail-t, hogy megtudjam. Vannak-e még ilyen iskolák Magyarországon? Még csak most végzem a 9.-et, de jó lenne, ha a 11.-12.-et egyszerre végezném el, hogy nyerjek egy évet, de nem baj, ha nem jön össze. Tandíj biztos kell, ami kb. 200.000 Ft. Nem levelezőn szeretném csinálni, ezért remélem lehet nappalin.2015. jún. 1. 19:42
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te hova jársz, de az én lakóhelyem közelébe, lehet ilyet csinálni, többen is mennek ilyen "képzésre", szóval, tuti van ilyen Magyarországon, csak meg kell találnod a hozzád legközelebb eső ilyen iskolát, ahol ilyet indítanak, csinálnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Elmondod hol van? Azt nem tudod, hogy csak levelezőn lehet-e vagy nappalin is?
2015. jún. 2. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!