Debreceni Egyetem gólyatábor?
Van olyan. :)
Viszont inkább az agyaddal próbálj barátokat szerezni, és ne a piás üvegeddel.....komolyan!
Rengeteg értelmes program van az egyetemen, és ezekre is sokan járnak, szerintem inkább itt barátkozzál, de hogy őszinte legyek nem is kell ezt erőltetni, hiszen ha tanárin vagy, akkor 5-6 év alatt találsz majd barátokat. (:
Milyen tanárnak készülsz?
NA, jó. Hát nem ivással akartam haverokat találni. Csak ahogy tudom minden feladat ivászos.
Történelem-német.
Ha minden igaz, én is megyek majd gólyatáborba, bár én magyar- és könyvtárostanár szakra jelentkeztem... Én sem vagyok nagydumás, de szerintem egy ilyen alkalommal nehezebb kikerülni az új ismeretségeket, mint megkötni őket. :D
19/L
En is oda megyek
Btkra
remelhetoleg az elsore felvesznek
Alap történelem szak
Ha nem arra akkor ttkra tori föci tanar
Ha akartok irjatok
Sziasztok! Én most végeztem az első évet töri tanárisként, ha van kérdésetek írjatok nyugodtan :)
A táborról annyit, hogy lehet barátságokat kötni persze, de nem minden esetben marad tartós, nekem például nem a táborban szövődtek szorosabb baráti szálak, hanem a suliban.
Én még Debrecenben sem jártam előtte soha, ismerősöm sem volt ott, így vettem részt a gólyatáborban. Engem a hangulata nem nagyon fogott meg (pedig bulizósabb fajta vagyok), de nagyon sok múlik a csapatvezetőkön is.
Ennek ellenére szerintem nagyon hasznos, mert megismerkedsz a csoporttársaiddal, lesz kihez szólni az első napokban, plusz nálunk megejtették a beiratkozást és a tűz- és munkavédelmi oktatást is, már nem kellett ezekkel bajlódni. Ezen kívül én abban a koliban voltam elszállásolva, ahol később laktam, így különösen jó volt, hogy már ismertem, mire beköltöztem.
Kérdezz bátran, ha szeretnél.
22L BTK (holnap lesz a diplomaosztóm :) )
Mondjuk ez engem is érdekelne, én is tanáris leszek. Nekem a barátkozással kifejezetten nincs gondom, de az ivással és feladatokkal már annál inkább. Szóval én is kérhetem, hogy aki már részt vett gólyatáborban, az írja le, hogy pontosan mik voltak a programok, milyen volt?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!