Hogyan kell kimondani ezeket a neveket?
Szerintem ha felteszek egy kérdést, és arra az a kérdés jön válaszul, hogy "Ez most komoly?" az annyit takar: "Úristen, te most ezt komolyan nem tudod?"
És elegem van abból, hogy bárki bármit kérdez a gyakoriKÉRDÉSEKEN, az a válasz, hogy "google a barátod". És mi van ha nincs rá időm, hogy kikeresgéljem a neveket? Mi van ha én h*lye b*rom az egyszerűbb megoldást szeretném választani, és megkérdezem azokat akik tudják? (egy olyan oldalon ami a kérdéseknek jött létre..)
Inkább azokhoz menj beszólogatni, akik lesz*rnak mindent és nekik mindegy mit, hogyan ejtenek ki. Én legalább jól akarom kiejteni a szavakat, mert uram bocsá', nem vagyok se spanyol se portugál, hogy kisujjamból kirázzam a kiejtésüket.
Ha te nem segítesz, talán lesz valaki más, aki nem leoltani akar valamiért, aminél amúgy nagyobb problémák is vannak, hanem majd normális választ ad a normális kérdésemre és nem másik kérdést, oltogatást.
Toszkanelli, Bartolomeo Diaz, Vaszko Da Gáma,
Pedro Alvarez Kabrál, Ámerigó Veszpuccsi
Vaszko Nyunyez de Balboá
Sztívnszon
Köszönöm! :)
Az utolsónak: Igen, mert a google fordító olyan megbízható és tévedhetetlen. omg...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!