Ilyen esetben melyik osztályba kerülök (Pótérettségi)?
A helyzetemet vázolnám,az előző év érettségeiből kiindulva (mert gyakoroltuk őket) nem nagyon készültem irodalomból..Mert a tavalyit pl. az első részét 60perc helyett 30 perc alatt írtam meg 80%-osra .De az idei jóval nehezebb volt és be se tudtam fejezni..A második résznél meg a helyes írásom miatt sok pontot vontak le.tehát összesen elég kevés pontom van.
A többi viszonylag jó lett.
A kérdése ha a szóbelin meg bukok akkor ugye megbuktam összességében.
12.-es vagyok de van egy plusz év az iskolába (a szakmai képzés) de ahozz kell az érettségi..
Szóval a kérdésem szóbelin megbukok akkor ugye októberben lesz a pótérettségi ha jól tudom.És akkor melyik osztályba leszek én? 12.-be mint előző évben vagy 13.-ba?
Mert nem mind1.És ugye szeptemberbe kezdődik az iskola..
Hozzá teszem ezt mind úgy ,ha a pótvizsga sikeres lesz.
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne!
Egy 12.-es osztályhoz rakják be ha valaki úrja/pót érettségizik.
Bár lehet, hogy ősszel kevesebben érettségiznek így nem lesz 3-4 részre szétszedve az évfolyam.
De attól ugyanúgy bírsz szakmára járni...
Remélem bírtam segíteni bár nem volt teljesen világos, hogy mi a kérdésed.
A lényeg hogy a szakmai 13.ba van
és én most 12-es vagyok .
Ha nincs érettségim akkor nem mehetek 13-ba.
De a 13 osztályba ugye szeptemberbe kell jelentkezni és az pót érettségi meg oktober körül lesz.
És ezért nemtudom hogy ilyenkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!