Füzet, gyűrűsmappa, vagy iratsín?
Ti melyiket preferáljátok?
Első félévemben minden tárgya külön (32 lapos) füzetem volt, 3 füzet kivételével még félév előtt betelt. Most nem tudom pontosan hány lapos volt, kb. 50, ezek meg rohadtul nem teltek be. Van, amelyikben korrekten írtam 40 oldalt, van, ahol meg óránként 1-2 oldalt.
Egyetemista vagyok, infó szakos, tehát rengeteg matekkal, egy-egy gyakorlaton 6-8 oldalt írunk, másikon meg 2-3-at.
Ti ezt hogy lövitek be? Gondoltam vastag spirálfüzetre, hogy több tárgyat bele, de az nem tudom bevállna -e. Gondoltam iratsínre is, ami hát árban talán picit, 50-100 Ft-tal több leszámolva, mint egy füzet, de abban tényleg mindig annyi lap lenne, amennyi kell. De az meg az elején szar, hogy 3 oldal van benne, meg se tartaná az iratsín.. :D
Ti ezeket hogy orvosoljátok? Vagy ha nem telt be, ennyi, és kit érdekel?
Én gyűrűsmappa szerűséget használok ilyet: [link]
meg egy ilyet hozzá: [link]
Plusz van egy gyűrűsmappám szemeszterenként
Hetente átrakom a teli oldalakat a mappába és kész
Az elején drága(a gyűrűs cucc 1000ft, a 4es lyukasztó kb 3e forint, és 400ft évente az elválasztó, de utána nem igazán van költség, a nyomtatópapír majdnem ingyen van.
Haverom simán a4-es lapokat hoz és belerakja abba a kis zacskó izébe amit bele lehet tenni egy gyűrűsmappába
És Ti ezeket hordjátok egyetemre, vagy csak haza, és otthon rendszerezitek?
Mert nekem többnyire húrcibálós módszer kell, előző órák anyaga többnyire kell, vannak rendszeres számonkérésű tárgyak, netán házik...
És erre még nem ötlöttem ki alternatívát.
Női táskába, meg nyilván nem rakok 7,5 cm-es gyűrűsmappát. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Elég kevés lány jár nálunk infora. Az egyik ilyenben hordja a lapokat, és a kezében van, nem a táskájában [link]
Ebbe bőven belefér az egész éves anyag. Egyébként infós vagy, ha nem vagy kicsit zakkant nem lesz meg a diploma, szóval szerintem hord hátizsákban mint középsuliban
Én a dossziékat hordtam.
Egyébként azt is variáltam néha, hogy a dosszié otthon maradt, és a tartalmát félbehajtva vittem vissza - az aztán bárhova besuvasztható, és általában nem túl nehéz, kivéve, ha a féléves tárgy témája Dosztojevszkij átírása diktálás alapján..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!