Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ők fogják feltölteni az...

Ők fogják feltölteni az egészségügyi lapot is?

Figyelt kérdés
Ebben az évben jelentkeztem az Eszterházy Károly Főiskola TKTK Óvodapedagógus szakára. Sikerült az alkalmassági vizsga és ott azt mondták, hogy ne aggódjunk a dokumentumot majd ők feltöltik az e-felvinkre. Az a gondom hogy én az egészségügyi lapot együtt akartam feltölteni az alkalmassági papírral, de összetűzték és úgy kellett leadni. Mi ilyenkor a teendő? Szerintetek fel fogják akkor azt is tölteni? Ha nem lesz feltöltve az egészségügyi lap semmis lesz a jelentkezésem is?

2015. jún. 5. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, az e-felvidhez csak az fér hozzá, akinek megadod a jelszavad, vagyis rajtad kívül senki nem tud feltölteni semmit.
2015. jún. 5. 22:27
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. jún. 6. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!