Nektek, hogy ment a mai emelt szintű egészségügyi alapismeretek érettségi? Szerintetek mennyire volt nehéz?
Sziasztok,
Én ma ellenőriztem magam a megoldókulcs alapján, 80-90% között leszek valahol. Ami a legbosszantóbb, hogy van hiba a megoldókulcsban...írtam az oktatási hivatal ügyfélszolgálatára, kíváncsi leszek, hogy vajon korrigálják-e. Mivel én idősebb vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen könyvekből tanuljátok az Egészségfejlesztés + Pszicho + Kommunikációs témákat? Mik a hivatalos könyvek amiket ajánlanak? Köszönöm :)
Emelt szóbelire mit tanultok?
bocs az offért!
Ezekből kell készülni:
Kardos Lídia: Az emberi test
Vízvári László: Egészségtan
Vízvári László: Gondozástan
Galambos Katalin: Általános és személyiség-lélektan alapjai
Galambos Katalin: Fejlődéslélektan és szocializáció
Pápai Tibor : Elsősegélynyújtás
Ridegné Cseke Irén, Lipienné Krémer Ibolya: Állapotmegyfigyelés
6. kommentelőnek:
Attól függ hány %-osra akarod írni.Emelttel mindenképpen jobban jársz mert +50 pontot kapsz és szerintem a középnél nagyon nem nehzebb.De szerintem ha ebben a pár hónapban tanulsz, simán megtudod írni.
Én sajnos keveset tanultam rá de szerintem az írásbelin 60-70%ot elértem( amiért haragszom magamra , mert próbaképp itthon sokkal jobbakat írtam), de ha nem rontom el a szóbelit nekem az bőven jó. Viszont attól meg nagyon tartok, mindenesetre ebben a két hétben amikor cask van időm tanulok.
Kérdező: Neked hány %-os lesz?
A könyvek nagy részét megrendeltem.
Több, mint 10 éve érettségiztem, eü okj végzettségem van, nagyon szerettem az anatómiát, élettant, elsősegélynyújtást... 7 éve dolgozok egészségügyben, imádom. De nem ártana egy diploma az előrébb jutáshoz. Nekem egyszerűnek tűnik az írásbeli.
A kommunikációs témakörökhöz milyen könyvet használtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!