Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek, hogy ment a mai emelt...

Nektek, hogy ment a mai emelt szintű egészségügyi alapismeretek érettségi? Szerintetek mennyire volt nehéz?

Figyelt kérdés

2015. máj. 19. 13:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én csak középen voltam, mehetett volna jobban is, de talán a szóbeli jól sikerül. Neked az emelt hogy ment?
2015. máj. 19. 18:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem sem ment túl jól... Főleg a kifejtős kérdések, fogalmak. De remélem nem lesz annyira rossz. :)
2015. máj. 19. 19:56
 3/20 anonim válasza:
Nekem az utolsó feladat nem annyira tetszett,meg a fogalommeghatározások,szerintem az idei tételsor viszonylag nehéznek számított. Ti tartotok a szóbelitől?
2015. máj. 20. 18:39
 4/20 anonim válasza:
*feladatsor :D
2015. máj. 20. 18:40
 5/20 anonim válasza:

Sziasztok,

Én ma ellenőriztem magam a megoldókulcs alapján, 80-90% között leszek valahol. Ami a legbosszantóbb, hogy van hiba a megoldókulcsban...írtam az oktatási hivatal ügyfélszolgálatára, kíváncsi leszek, hogy vajon korrigálják-e. Mivel én idősebb vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen könyvekből tanuljátok az Egészségfejlesztés + Pszicho + Kommunikációs témákat? Mik a hivatalos könyvek amiket ajánlanak? Köszönöm :)

2015. máj. 20. 20:05
 6/20 anonim ***** válasza:
Én ősszel szeretnék menni. Szerintetek ha most elkezdem, fel tudok rá készülni? Kérdező, milyen könyvekből készültél fel?
2015. máj. 20. 23:07
 7/20 anonim válasza:

Emelt szóbelire mit tanultok?

bocs az offért!

2015. máj. 23. 11:34
 8/20 anonim válasza:

Ezekből kell készülni:

Kardos Lídia: Az emberi test

Vízvári László: Egészségtan

Vízvári László: Gondozástan

Galambos Katalin: Általános és személyiség-lélektan alapjai

Galambos Katalin: Fejlődéslélektan és szocializáció

Pápai Tibor : Elsősegélynyújtás

Ridegné Cseke Irén, Lipienné Krémer Ibolya: Állapotmegyfigyelés

2015. máj. 23. 11:41
 9/20 anonim válasza:

6. kommentelőnek:

Attól függ hány %-osra akarod írni.Emelttel mindenképpen jobban jársz mert +50 pontot kapsz és szerintem a középnél nagyon nem nehzebb.De szerintem ha ebben a pár hónapban tanulsz, simán megtudod írni.

Én sajnos keveset tanultam rá de szerintem az írásbelin 60-70%ot elértem( amiért haragszom magamra , mert próbaképp itthon sokkal jobbakat írtam), de ha nem rontom el a szóbelit nekem az bőven jó. Viszont attól meg nagyon tartok, mindenesetre ebben a két hétben amikor cask van időm tanulok.

Kérdező: Neked hány %-os lesz?

2015. máj. 24. 16:55
 10/20 anonim ***** válasza:

A könyvek nagy részét megrendeltem.

Több, mint 10 éve érettségiztem, eü okj végzettségem van, nagyon szerettem az anatómiát, élettant, elsősegélynyújtást... 7 éve dolgozok egészségügyben, imádom. De nem ártana egy diploma az előrébb jutáshoz. Nekem egyszerűnek tűnik az írásbeli.

A kommunikációs témakörökhöz milyen könyvet használtatok?

2015. máj. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!