Nektek, hogy ment a mai emelt szintű egészségügyi alapismeretek érettségi? Szerintetek mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 13:06
11/20 anonim válasza:
Én a 80-90%-os vagyok, nekem is 3 hónap kellett ehhez, de én is félek a szóbelitől, mert azért nem ugyanaz ha fel kell ismerni valamit/magadtól kell beszélni róla, sokat. Nekem a szóbelin elég lesz a minimum 6 pont amit kötelező megszerezni, azért remélem elég 1-2 értelmes mondat...
12/20 anonim válasza:
Nekem 100%os szóbeli kéne... hát nem tudom, remélem sikerül, bár sok reményt nem fűzök hozzá.
13/20 anonim válasza:
De sikerülhet! Ha látják, hogy elrontottad az írásbelit, de készültél szóbelire, akkor, ha jó fejek általában segíteni szoktak egy max pontos szóbelivel.(esetleg nézd majd át mit rontottál írásbelin, mert azt hiszem az náluk lesz, szóval csak pozitívan. Még van több mint egy hét rá tanulni,azalatt húszszor elolvasod oda-vissza az anyagot akkor már tudsz róla 20 percben beszélni :)ha bejutsz az egyetemre kb ugyanennyi időd lesz 3 vizsgára:) Hajrá:)
14/20 anonim válasza:
Ma voltam a megtekintésen, 85%-os lett hál'Istennek...a nőci viszont azt mondta, hogy a dolgozat nem lesz ott a szóbelin. Az eredményt azért tudni fogja a bizottság? Meg szóba kerülhet vajon, hogy na mit rontottál el, stb.? Ha tudtok erről valamit, please :)
15/20 anonim válasza:
Nekem is elég jó lett, 82 (pedig azt hittem 60-70😃)szóval ez már ha minimumot elérem így is elég lesz. Nekem is azt mondták hogy szóbelin egyáltalán nem tudják hogy sikerült az írásbeli. Szóval én nem hiszem hogy abba belekérdeznek. De ha igen akkor végülis mondhatsz bármit úgyse tudják 😃
16/20 anonim válasza:
A szóbelire mit tanultok és hogyan?
17/20 anonim válasza:
Hát én a könyvekből tanultam, bár őszinte leszek: a pszicho könyvek nekem nem jöttek be, túl száraz és nyers. Abból jegyzeteket szereznék ha ezt előre tudom. Főleg, hogy B tételnek sikerült ma pszichot húzni :D A többi amiből a tanultam: az említett állapotm., elsősegély, aztán a műszaki kiadótól egészségfejlesztés, gondozástan na meg Kardos Lídia: Anatómia-élettana. Amit másképp csinálnék, (vagy fogok ha bukok ;)), hogy a pszichot nem tanultam az írásbeli előtt egyáltalán, gondoltam a köztes idő elég lesz, mert régen is szerettem, hálás tantárgy. Hát nem, sok, nehéz és tömény, úgyhogy bánom, hogy nem kezdtem el vele hamarabb foglalkozni...
18/20 anonim válasza:
Én most vagyok a parázós időszakban... meg lehet bukni? Én még mondjuk nem hallottam hogy bárki megbukott volna érettségin . Mondjuk nekem csak középszinten volt eddig tapasztalatom
20/20 anonim válasza:
Hol érettségiztek a tárgyból? Privátban írjátok meg! Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!