Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mezőgazdasági agrármérnökire...

Mezőgazdasági agrármérnökire érdemes menni?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,jövőre fogok érettségizni,mivel nagyszüleim tanyán laktak,így engem ez a szak nagyon érdekel,saját gazdaságot akarok létrehozni. A kérdésem az lenne ,h egyáltalán érdemes ebbe belekezdeni? Ha nem is saját vállalkozást létrehozni,de valahova társként csatlakozni lehetetlen lenne? Keresett ez az állás? Megtudnék belőle élni?
2015. jún. 5. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

NEM SZABAD!

Ha előre nem tudod hol lesz belőle biztosan állásod MESSZIRŐL KERÜLD EL az agrárszakot.

Az állások gyakorlatilag csak és kizárólag öröklődnek, LEHETETLEN elhelyezkedni agrárágazatban!

BÁRMIT, CSAK AGRÁRT NE! MENEKÜLJ!

2015. jún. 5. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha mas nem nagyon erdekel?
2015. jún. 6. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, az a diploma csak arra jó hogy diplomás munkanélküli legyél.

Legyél bármi amit el tudsz végezni, de ne agrármérnök, bármennyire tetszik is. Kidobott pénz és idő.

2015. jún. 6. 11:32
 4/4 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, csak pár évvel fiatalabb vagyok. Ha a nagyszüleid tanyán laktak, akkor még biztos van valami a földből. Az kiindulásnak jó. (Nekem a titkos stratégiám az lenne, hogy kifogjam valami mezőgazdász család fiát) :)
2015. dec. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!