Csak én érzek így az érettségivel, és a végzős évvel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szóval eltelt ez a 4 év, végig kitűnő voltam, és most itt az érettségi ami eddig elég jól megy. Tehát megtanultam ezt a sok irodalmi önéletrajzot, verselemzést, történelmi háborúkat stb, és igazság szerint azon kívül, hogy jó lesz az érettségim, és felvesznek egyetemre, vagy főiskolára, nem sok értelmét látom ennek a lexikális tudásnak. Csak én vagyok így ezzel?2015. jún. 4. 14:46
11/13 anonim válasza:
Ha nem foglalkozol vele, tényleg elfelejted az egészet, de ha jó iskolába jártál, akkor inkább egy szemléletmódot kaphattál, egy képességet, hogy tudj tanulni, megtanítottak gondolkozni. Szerintem erre jó.
12/13 anonim válasza:
Ez a legszebb. Aminek semmi értelme de tudni kell arra azt mondják hogy ,,általános műveltség''.
Kérdezd meg az utca emberét hogy mikor született Petőfi.
Vagy soroljanak fel 3 várat ahol a Törökök és a Magyarok harcoltak.
Szerintem ha 20% tudni fogja ezt akkor már jó az arány.
Akár ,,általános műveltség'' akár nem ezek senkit nem érdekelnek...
Elárulom hogy csak akkor fogják FELHOZNI ezeket ha olyan társaságba mész. Egyébként semmi értelme.
13/13 anonim válasza:
Ha már ennyire lepontoztátok a nyelvtanos kommentem, ki mikor és hol használta eddigi élete során a nyelvtan órán tanultakat(az érettségin és a nyelvtanórán nem jó válasz; az írás oktatást ne vegyétek bele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!