Az érettségin magyarból és történelemből mennyire nehéz a szóbeli vizsga?
Nem mondanám, hogy nehéz, de azért ne menj úgy, hogy nem tanulsz egyáltalán!
Megsúgom, én a töri tételeket 2 nappal előtte tanultam meg (mind a 20-at), kihúztam egy semleges tételt, amit úgy gondoltam nem az általam legkedvencebb, de nem is féltem tőle túlzottan, és közel max pontos lett. (nem mondta meg a tanár pontosan, amilyen link volt, de ahogy számoltam annyi lehetett, mert felhúzta az írásbelim nagyon jól)
A magyart azt egész év közben szívesen tanulgattam, mert kedvencem volt, és előtte, nem is nagyon vettem át az összeset. Kihúztam az egyik kedvencemet, és 99% lett!:)
Biosz volt a szabadon választottam. Azt úgy képzeld hogy a felét tudtam a tételeknek. (arra készültem a legkevesebbet) Erre kihúztam egy olyat, amit át se néztem, és csak improvizáltam, 82% lett így is!
Az angol emelt az már keményebb dió volt, de megcsinálható!
A középszinttől ne parázz, de azért ne alapozz arra, hogy bemész úgy, hogy semmit se készültél! Ha tanultál, akkor könnyű dolgod lesz nyugodj meg!:)
Tudom, elcsépelt, és valószínűleg ez most téged nem nyugtat, de úgy visszavágyom arra az időszakra, hogy még csak az érettséginél tartsa! Jelenleg visszasírom, mert könnyű volt, egy egyetemi vizsgaidőszakhoz képest, aminek most a kellős közepén vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!