Szoktál szövegkiemelőt használni drága egyetemi könyvek lapjain?
Szinte soha nem használtam szövegkiemelőt, elrontja a könyvet. A fontosabb fejezetekből készíts inkább egy vázlatot, szerintem az hasznosabb, mint telefirkálni a könyvet.
Persze ha hiba van a könyvben, az más, azt tessék javítani, még könyvtári könyv esetén is!
Én szoktam, mivel a sajátjaim, és nem tervezem eladni őket, magamnak meg mért ne? Ha nem nyitom ki őket később, kit zavar, ha meg igen, akkor örülni fogok, hogy ki van jelölve a lényeg. Azt csinálsz a könyveddel, amit akarsz. Én így jobban tudok tanulni, és ezt nem kockáztatnám, csak azért, mert 1-2 tanárnak ez nem tetszik. Amúgy is mikor látják ezt a tanárok?
Nekem a gimis magyartanárnőm azt mondta, azt szeretné, ha a szöveggyűjteményünk össze enne firkálva (persze tananyaggal, megjegyzésekkel stb.), mert akié nincs, az ki se nyitotta. Nem tudom, miért nem imponál egy tanárnak, hogy valaki olvassa a könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!