Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányas tételt fogom húzni...

Hányas tételt fogom húzni emelt magyaron? Tippeket válaszban várom!

Figyelt kérdés

20 irodalom

20 nyelvtan

Mindkettőre várom tippjeiteket, bízok a megérzéseitekben!

2015. jún. 3. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én jövő szerdán megyek, de még az irodalom tételek sincsenek kész, a nyelvtanba pedig bele se szagoltam. :D

Kérdező, végül mik lettek? :)

2015. jún. 4. 16:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Írta, hogy majd szombaton derül ki.

De szerintem irodalomból kihúzod az 1-est, és nyelvtanból a 9-est.

2015. jún. 4. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:

Jajj, bocsánat, összekevertem egy másik kérdéssel. :D Már teljesen be vagyok zsongva.

Egyik ismerősöm ma volt, és ő Babitsot húzta a hivatalos nyelvvel. Félek, hogy én is őt fogom... Írásbelin is Babits szívatott meg.

2015. jún. 4. 16:31
 14/23 anonim válasza:
100%
Hali! Mindenkinek egy kalappal, nekem elég jó húzásom volt, Esti Kornél, és a tömegkommunikáció ;)
2015. jún. 4. 19:23
 15/23 anonim ***** válasza:
#14 De jó neked! :) Egy ilyet én is húznék szívesen holnap... Na, hátha ;)
2015. jún. 4. 20:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Kosztolányi a kedvencem, én mégis félek tőle... Örülnék, ha a tételek második feléből húznék. :/ Bár nekem jövő szerdáig még szerencsére van időm.
2015. jún. 4. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:

20, 1

tippre, én nyelvtanból azért mentem át, mert az 1-es tételt húztam

2015. jún. 4. 23:06
 18/23 A kérdező kommentje:

Aki még a közeljövőben megy nagyon szorítok!!!!

Én most már tényleg lutrizok, a pontom úgysem lesz meg az írásbelim miatt, szóval csak a 4-es tételek!!

Hiába vagyok pocsék matekból, kínomban már valószínűségszámításokat csináltam. Egyszer hadd legyen szerencsém már, ha az ötös lottó főnyereményét sem én vittem el. :)

2015. jún. 5. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:

Na, megvolt a szóbeli :)

Berzsenyi és Szinkrónia , diakrónia :))

Szóval szerencsém volt :)

Nagyon örültem, összesen 3 kérdést kaptam az irodalomhoz a végén a tanártól, abból egyre nem tudtam a választ. :/ A megadott feladat ott nem volt nagy segítség, inkább csak annyi, hogy bele kellett építeni az ott leírtakat a feleletbe.

A nyelvtannál jól jött a feladat, az alapján ha nem tudtam volna tételt, akkor is le lehetett volna vezetni. Összességében egyáltalán nem volt vészes, bár ez jórészt a szerencsés húzásomon múlt :)

Tudom, hogy nem erre vonatkozott a kérdés, de gondoltam, hátha érdekel valakit egy pár személyes tapasztalat is ;)

Aki még nem volt szóbelizni, annak sok sikert, és legalább annyi szerencsét, mint amennyi nekem volt :D

2015. jún. 5. 19:50
 20/23 anonim ***** válasza:
mit húztál kedves kérdező? :)
2015. jún. 6. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!