Nem tudom mi történt de már nem megy úgy a tanulás. Valaki adna tippeket?
Figyelt kérdés
Nem értem miért de már nem úgy megy a tanulás ahogy régen.8.-os vagyok és pont most kéne belehúznom,hogy minél jobbak legyenek a jegyeim az átlagom.De leülök a könyv elé és próbálom megtanulni a leckét de már nem megy.6. osztály felétől már nem tanultam annyit mint azelőtt de azért 4.1 alá sosem esett az átlagom.
És most amikor tényleg szükségem lenne a jó eredményre nem megy.Mindig az utolsó pillanatra hagyom a leckét a tanulást és ha kapok egy rossz jegyet akkor mindig megfogadom Na majd akkor holnapra úgy megtanulom és olyan ötöst írok,hogy csak néznek majd..stb De ez sosem valósul meg.
Valaki adna valami tippet,hogy ki,hogy szokott tanulni?
2014. dec. 1. 20:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!