Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért azok a leginkább presztí...

Miért azok a leginkább presztízsértékűbb szakok, ahol nem magolni, hanem gondolkodni kell?

Figyelt kérdés
Értem a mögötte álló gondolatmenetet, csak hát elvileg a logikus gondolkodásnak az egyetemIG, és nem az egyetemEN kellene kialakulnia. Akinek ez addig nem megy, az már b.hatja. Aki magolós szakra jár, annak nyilván nem fejlődik vissza az elméje, meg az addigi kognitív képességei nem fognak megváltozni.
2015. jún. 3. 13:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
második sor:"tájékozottabb" helyesen
2015. jún. 5. 12:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Ingergazdag környezet alatt olyasmikre gondoltam, amik kreativitásra ösztönöznek. Én kifejezetten szeretem az alkotó hobbikat. És amúgy meg ez a túlzás zavar csak: hogy ne tudnék már megoldani másodfokú egyenletet? Azt már általánosban is tanították. Deriválni nem tanultam sose, meg talán nem tudok összetettebb dolgokat, de másodfokú egyenlet? Az azért nem a legbonyolultabb része a mateknak. Esetleg fel kell frissíteni a megoldóképletet, de utána megy. Kizártnak tartom, hogy bárki csak az egyetemen kerüljön gondolkodási szituációba.
2015. jún. 5. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!